LOGOTECH

НАД 250 ДОВОЛНИ КЛИЕНТА
НАД 3000 УСПЕШНИ ПРОЕКТА

20 ГОДИНИ ОПИТ

ЛОГОТЕХ има богата история и над 20 години натрупан опит в проектирането и производството на машини и съоръженения.

НАД 3000 ПРОЕКТА

През годините във фирмата са изпълнени над 1500 различни проекта за проектиране, производство и ремонт от най-различно естество и голямо разнообразие.

НАД 250 ДОВОЛНИ КЛИЕНТА

Над 250 доволни клиенти са свидетели на бързото, качественото и професионалното обслужване на фирма ЛОГОТЕХ.

Логотех

ЛОГОТЕХ ООД е семейна компания основана през 2000 година от инж. Пламен Илиев и инж. Даниела Илиева. Стартира като производител на детайли, резервни части и нестандартно оборудване. През следващите години се превръща в успешно средно индустриално предприятие с широка продуктова гама. Предлага производство на машини, машинни и резервни части, метални конструкции, специализирано оборудване и инструменти, приспособления и пособия.

Фирмата се е наложила на българския и международния пазар като отличен и надежден партньор с екип от опитни инженери и професионалисти в областта на инженерната дейност, производството и ремонтa.

Машини и съоръжения изработени от Логотех се използват успешно в производствената дейност на фирми като “SICTA” Kft, “SOFIA MED” AD, “STOMANA INDUSTRY” S.A. Фирмата, създадена от семейство Илиеви, има над 250 доволни клиенти и над 3000 успешни проекти в областта на леката и тежката индустрия.

ЛОГОТЕХ осъществява експертизи и анализ на конструкции и машини, проучване и внедряване на по-добри технически решения в областта на машиностроенето, уредостроенето, инструменталната екипировка и ремонтната дейност.

Основни дейности

Фирма ЛОГОТЕХ предлага като основни дейностите услугите на проектиране и изработване на машини и съоръжения, производство по собствена документация на клиента и ремонтна дейност на детайли и възли.

Имате идея за продукт. Фирма ЛОГОТЕХ ще Ви помогне да я реализирате като ще проектира и изготви техническа документация, на базата на която ще бъде произведено крайното изделие в единична бройка или в серия.

Имате изготвен цялостен проект с налична документация. Фирма ЛОГОТЕХ ще изработи машините, възлите или детайлите спазвайки максимално изискванията спрямо предоставената документация.

Имате нефункциониращо изделие, което има нужда от ремонт. ЛОГОТЕХ ще извърши ремонта. Фирмата разполага с отлични възможности за ремонт на всякакъв вид детайли и възли от разнообразни материали и сложност.

LOGOTECH.BG uses cookies. By continuing to browse our site, you agree to our use of cookies