ПРОЕКТИРАНЕ И ПРОИЗВОДСТВО НА

машини и съоръжения, нестандартни решения

Проектират, изработват и  се пускат в експлоатация машини, съоръжения и металоконструкции. Разработването и проектирането на продуктите се извършва след предоставено задание от клиента. На базата на това задание се създава 3D модел на продукта с помощта на специализирани CAD софтуери и след съгласуване с клиента се създава финалната документация на изделието, на базата на която се изработва финалното физическо изделие или машина.

технологични операции

За изработването на детайли, машини и възли фирма ЛОГОТЕХ разполага със следните възможности:

» Проектиране с CAD

Използва се огромен набор от инструменти за създаване на 3D модели и техническа документация. Всяко изделие е съпроводено с изчислителна записка за гарантиране функционалността на изделието.

» механична обработка

Механична обработка на детайли – за тази цел фирмата разполага с универсални стругове, универсални фрези, борверзи, плоскошлифовъчни и кръглошлифовъчни машини, CNC машини, лентоотрезна машина, огъваща машина, координатно пробиваща машина, конзолно пробиващи машини и ръчни пробивни машини.

» заваряване

Фирмата използва широк обхват от методи за заваряване на различни материали, като за тази цел има и отлични заварчици с удостоверения. Успешно се прилагат Ръчно електродъгово заваряване с обмазани електроди, МИГ/МАГ, ВИГ, Електросъпротивително заваряване и Газопламъчно заваряване.

» БОЯДИСВАНЕ

Нанясяне на покрития на изделия – галванични покрития, горещо поцинковане и други.

» НАНАСЯНЕ НА ПОКРИТИЯ

Използва се бързосъхнещ грунд и алкидна боя указана от клиента с кода по RAL. Възможно е нанасянето и на прахови покрития.

МАТЕРИАЛИ

Материалите, с които се работи са разнообразни: обикновени стомани, чугуни, легирани стомани, конструкционни стомани, цветни метали, неръждаеми метали, специални метали за хранително-вкусовата или медицинската промишленост през свръх твърди метали, пластмаси, гуми, полиуретани и дървен материал.

СТОМАНА
мед
алуминий
пластмаса
ГУМА
ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Успешно реализирани проекти за произведени по документация на клиента детайли, машини или възли.

Акумулатор М07

Акумулатор М07

Клиент: КОДАК ГРАФИК КОМЮНИКЕЙШЪНС” ЕАД

Едно от най-престижните изделия изцяло проектирано и изработено в „ЛОГОТЕХ“ ООД. Пусанато е в експлоатация в КОДАК ГРАФИК КОМЮНИКЕЙШЪНС” ЕАД – общо 4 машини. Размери на машините H=6000мм, L=3500мм, B=2300мм, маса 8т. Предназначението на машината е да осигури непрекъсната работа на линия за нанасяне на светлочувствителен слой върху алуминиево фолио при начало и край на рулона с фолио.

Машина за тестване на леярски отливки

Машина за тестване на леярски отливки

Клиент: „SICTA“
Машина за тестване на леярски отливки – Тя е проектирана и изработена специално за фирма „SICTA“. Предназначението и е да тества отливките, изработени от завода. Тестовата отливка се залага в машината и пневматични цилиндри затапват отворите в отливката. Цялото изделие се потапя под вода и се надува с въздух. Проверява се за пукнатини в отливката.
Опаковаща машина

Опаковаща машина

Клиент:
„Опаковаща машина“ – машината е предназначена да опакова детайли от прътов материал.
Транспортьори

Транспортьори

Клиент:
В „Логотех“ се произвеждат голямо количество транспортьори от най-различни видове – стационарни,с променящ се ъгъл и други
машина за сортиране на картофи.

машина за сортиране на картофи.

Клиент: „SICTA“
Сортираща машина – машина за сортиране на картофи.
Машина за подаване и точно разкрояване на хартия или тънки листови материали

разкрояване на хартия

Клиент:
Машина за подаване и точно разкрояване на хартия или тънки листови материали
LOGOTECH.BG uses cookies. By continuing to browse our site, you agree to our use of cookies