производство ПО

документация на клиента

Изработват се детайли, изделия, конструкции и машини по предоставена документация на клиента (3D модел, чертежи или мостра) и задание. Крайният резултат е физически продукт, който максимално отговаря на изискванията по заданието.

технологични операции

За производството на детайли, машини и възли по предоставена документация на клиента фирма ЛОГОТЕХ осигурява следните технологични операции:

» МЕХАНИЧНА ОБРАБОТКА НА ДЕТАЙЛИ И ВЪЗЛИ

Механична обработка на детайли – за тази цел фирмата разполага с универсални стругове, универсални фрези, борверзи, плоскошлифовъчни и кръглошлифовъчни машини, CNC машини, лентоотрезна машина, огъваща машина, координатно пробиваща машина, конзолно пробиващи машини и ръчни пробивни машини.

» заваряване

Фирмата използва широк обхват от методи за заваряване на различни материали, като за тази цел има и отлични заварчици с удостоверения. Успешно се използват Ръчно електродъгово (РЕД) заваряване с обмазани електроди, МИГ/МАГ, ВИГ, Електросъпротивително заваряване и Газопламъчно заваряване.

» ТерМООБРАБОТКА

 Прилага се закаляване, отгряване, йонно азотиране и други. За по-големи детайли и възли се извършва коопериране с надеждните партньори на фирма ЛОГОТЕХ.

» НаНАСЯНЕ НА ПОКРИТИЯ

Нанясят се разнообразни галванични покрития, горещо поцинковане и други.

» БОЯДИСВАНЕ

Използва се бързосъхнещ грунд и алкидна боя указана от клиента с кода по RAL. Възможно е нанасянето и на прахови покрития.

МАТЕРИАЛИ

Материалите, с които се работи са разнообразни: обикновени стомани, чугуни, легирани стомани, конструкционни стомани, цветни метали, неръждаеми метали, специални метали за хранително-вкусовата или медицинската промишленост през свръх твърди метали, пластмаси, гуми, полиуретани и дървен материал.

СТОМАНА
мед
алуминий
пластмаса
ГУМА
ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Успешно реализирани проекти за произведени по документация на клиента детайли, машини или възли.

TILT TURBO

Клиент: „Sicta“ Kft – Унгария

“TILT TURBO” – най-голямта леярска машина, произведена в „ЛОГОТЕХ“ ООД. Работи с до два инструмента за кокилно леене и има възможност за завъртане от 0° до 270°. Целта на машина е отливане на сложни изделия от алуминий.
Пинч ролка

ПИНЧ РОЛКА

Клиент: „София Мед“ АД
“Пинч ролка” – машина, която работи в производствена линия за прътов материал. Тя подава и изправя прътовия материал.

ГИЛОТИНА

Клиент: „Техноръбър“ ООД
“Гилотина” – машина, за рязане на гума и гумени остатъци.
производство на Циркуляр София

ЦИРКУЛЯР

Клиент: „София Мед“ АД
“Циркуляр” – машина, която се движи по направляващи за отрязване на големи метални блокове. Диаметърът на отрезния диск е Ф1000 мм.
Ленторазмотаваща машина София

Ленторазмотаваща машина

Клиент: „София Мед“ АД
“Ленторазмотаваща машина” – машина, на която се поставят ролки с различни диаметри. Целта на машината е да размотава материала, навит на ролките.
леярска машина за отливане на изделия от алуминий

ТУРБО

Клиент: „Sicta“ Kft – Унгария
“ТУРБО” – леярска машина за отливане на изделия от алуминий. Супорта може да се завърта до 90° за обслужване на инструмента захванат на двете плочи на машината.
Пинч ролка
LOGOTECH.BG uses cookies. By continuing to browse our site, you agree to our use of cookies